Porispere-liiga
Julkaistu: 14.03.2017 00.00

Porispere-liiga

Musan Salama ja FC Jazz järjestävät tulevana kesänä jalkapallon puulaakisarjan miehille. Sarja on nimetty pääyhteistyökumppanin mukaan Porispere-liigaksi. Seurat haluavat yhdessä tarjota monipuoliset puitteet jalkapallon harrastamiselle, ja puulaakin tarkoituksena onkin mahdollistaa pelaaminen rennolla mielellä ja mahdollisimman pienellä vaivalla. Myös Porisperen tuotantotiimissä toimiva Jussi Leinonen oli liikkeellä samoilla ajatuksilla:

”Idea kuulosti meistä heti siltä, että Porispere voisi hyvin lähteä projektiin mukaan. Rentoa ja mukavaa harrastamista, jossa ihmiset pääsevät tapaamaan toisiaan urheilun merkeissä. Olemme Porisperessä myös kovia porilaisen jalkapalloilun faneja, joten hienoa olla senkin vuoksi mukana. Toivottavasti tästä tulee hyvä ja monivuotinen juttu!”

Porispere-liiga pelataan kahdessa lohkossa, joihin molempiin mahtuu kahdeksan joukkuetta. Lohkonimet ohjaavat ilmoittautumaan omalle joukkueelle sopivalle tasolle eli joko liigaan tai divariin. Pelimuotona sarjassa toimii 7 vs. 7 ja pelitantereena on puolikas jalkapallokenttä. Pelimatkoista ei joukkueiden tarvitse Porispere-liigassa huolehtia, sillä pelit tullaan pelaamaan Porin keskustan läheisyydessä.

Porispere-liiga aloitetaan näyttävästi kaikkien joukkueiden yhteisellä turnauspäivällä toukokuussa, jolloin samalle kentälle on tavoitteena kerätä muutama sata palloilijaa nauttimaan kuningaslajista ja lämpenevästä kevätsäästä. Sarjojen voitot puolestaan ratkotaan syksyn pimetessä finaaliturnauksessa, jonne pääsee molempien lohkojen neljä parasta joukkuetta. Kaksinkertainen alkusarja pelataan yksittäisinä otteluina (lukuun ottamatta aloitusturnausta) arki-iltaisin touko–elokuussa.

Lisämausteensa Porispere-liigalle tuo verkossa ”lähes” reaaliaikaisesti päivittyvä tulospalvelu, jossa sarjatilanteen lisäksi seurataan mm. kuka on syksyllä oikeutettu pokkaamaan Porispere-liigan Kultainen kenkä -maalintekijäpalkinnon.

Osallistumismaksu Porispere-liigaan on 350 euroa + pelipassi 15 euroa/pelaaja. Osallistumismaksu kattaa tuomarikulut. Turnaussäännöt

Ilmoittaudu mukaan Porispere-liigaan:

ILMOITTAUDU LIIGAAN

ILMOITTAUDU DIVARIIN


Lisätietoja:

Susanna Karvinen
Harrastekoordinaattori, Musan Salama
susanna.karvinen@musansalama.fi

Mostafa Modabberian
Toiminnanjohtaja, FC Jazz
mosse@fcjazz.com

Seuran uusimmat