Seth Ablade jatkaa FC Jazzissa
Julkaistu: 22.06.2017 00.00

Seth Ablade jatkaa FC Jazzissa

Seth Ablade aloitti työnsä tammikuussa 2016 FC Jazzissa ja nyt Ablade teki kolmen vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa.

”Hienoa, että saimme Sethin sidottua pitkällä sopimuksella Poriin ja FC Jazziin. Seth on osoittanut että pystyy samanaikaisesti sekä tekemään tulosta että viemään pelaajia eteenpäin - tästä hyvänä osoituksena C15-joukkueen luotsaaminen Kai Pahlman-turnaukseen sekä Ville Aaltonen, Joona Visavuori, Jaakko Malmivuori ja Terry Ablade, jotka vielä viime kaudella pelasivat Sethin johdolla C15 Alueliigaa ja nyt nelikosta kolme on jo pelannut Miesten Kakkosessa”, kertoo FC Jazz junioreiden puheenjohtaja Jarkko Westerlund.

Mitkä ovat fiilikset tästä ensimmäisestä puolentoista ajasta Porissa ja FC Jazzissa?

Todella hyvät fiilikset. Kaikki on toiminut hyvin ja seura on hoitanut velvollisuutensa hyvin.

Pori on tuntunut hyvältä ja ei ole ollut ongelmia. Mielestäni Pori on rauhallinen kaupunki ja olemme koko perheen kanssa viihtyneet täällä hyvin. Terryn urakin on mennyt eteenpäin siitä lähtien kun tulimme FC Jazziin. Kokonaisuudessaan kaikki on mennyt positiivisesti.

Mitkä ovat fiilikset jatkosopimuksesta?

On todella hyvät fiilikset. Omasta mielestäni olen tehnyt hyvää työtä, mutta projekti on vielä kesken. Pitkäjänteisyys on tällaisessa työssä tosi tärkeää, jos haluaa saada tuloksia aikaiseksi. Pitkä sopimus nyt takaa sen, että voin saavuttaa seuraavan askelen täällä Porissa ja viedä projektia eteenpäin. Olen tosi iloinen tästä sopimuksesta.

Seuran uusimmat