Julkaistu: 08.10.2023 18.19

P12 Liiga 30.9

P12 Liigan sarjapelejä on vielä muutama jäljellä, 30.9 kotikentällä vastaan asteli HJK. Ottelu oli odotetusti tiukka ja vauhdikas. Ottelun 13 minuutilla Joel Linna-Aro vei vieraat 0-1 johtoon. FC Jazz nosti kytkintään ja loi upeita paikkoja mutta pallo ei vaan uponnut verkkoon saakka, HJK:n puolustus blokkasi. Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty maaleja enempää, maalipaikkoja senkin edestä.

Toinen puoliaika alkoikin vauhdikkaasti ja jo 43 minuutilla Lenni Söderling kavensi ottelun 1-1 tilanteeseen. Vain minuuttia myöhemmin FC Jazzin pakka hajosi ja Edvard Davidian vei joukkueensa 1-2 johtoon. Ottelun 49 minuutilla Edvard osui toistamiseen kun FC Jazzin maalinedustalla purkupallon purku epäonnistui. FC Jazz ei saanut pakkaa enää kasaan sillä 52 minuutilla Emil Pakkala vei HJK:n jo 1-4 johtoon. FC Jazz kuitenkin yritti eikä antanut periksi, loi paikkoja, riisti ja antoi kaikkensa. Ottelun 57 minuutilla Edvaed täytti hattunsa ja vei joukkueensa 1-5 johtoon. Näin pisteet menivät Helsinkiin.

Kiitos HJK pelistä ja tsemppiä vielä kauden viimeisiin peleihin.