P12 Liiga karsintapeli 22.10
Julkaistu: 22.10.2023 20.28

P12 Liigan ottelut jatkuivat karsintapelillä Turun Kupittaan kentällä TPS:n vieraana. Peliin lähdettiin voittamaan ja pitämään sarjapaikka liigassa. Ottelun ensimmäinen 10 minuuttia oli hieman hakemista, jännitys kalvoi pelaajien takaraivossa, kunnes Jalmari Kiili antoi nappi syötön Luukas Ohvolle, joka ei erhehtynyt ja vei joukkueensa 0-1 johtoon. Pelaajien jännitys helpotti ja pallo olikin FC Jazzin hallinnassa. Upeita paikkoja mutta ei osumia kunnes 14 minuutilla Jesper Kumpula päästää Luukaksen vauhtiin ja Luukas osuu toistamiseen. TPS loi myös muutamia paikkoja mutta FC Jazzin maalilla pelannut Elias Kokko hoiti hommansa. Ottelun 26 minuutilla Alex Niemi syötti ja Joonas Someristo vei joukkueensa jo 0-3 johtoon. Näistä lukemista oli hyvä lähteä puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi, molemmat joukkueet lähtivät taistelemaan pisteistä ja loivat upeita paikkoja hyökkäyspäissä. Ottelun 52 minuutilla Alex syötti ja Jalmari maalasi, ottelu 0-4. Kuitenkin vain minuuttia myöhemmin TPS:n Romeo Hyvönen onnistui maalinteossa ja kavensi ottelun 1-4 lukemiin. FC Jazz ei lannistunut, vaan loi paikkoja, vedot kuitenkin menivät ikävästi tolppien väärälle puolelle. Ottelun 66 minuutilla Jesper Torkkel sai kavenettua ottelun 2-4 tilanteeseen., tästä TPS sai hieman vauhtia mutta Elias kesti maalilla ja näin pisteet Poriin.