Julkaistu: 08.10.2023 18.42

P12 Liiga 8.10

P12 Liigan viimeinen sarjapeli pelattiin Lappeenrannassa. Pojat matkasivat jo lauantai-iltana, kiitos sponsorimme sekä aina luotettava TOP-Liikenne. Peli alkoi vauhdilla mutta FC Jazz ei siitä ollut huolissaan vaan hyökkäsi kovaa ja puolusti kovempaa. Kuitenkin kotijoukkue pääsi 1-0 johtoon Ilari Pöntisen maalilla.LAUTP hyökkäsi suoraviivaisesti mutta niin hyökkäsi FC Jazzikin, Kuitenkin 17 minuutilla Aleksi Lattu vei kotijoukkueen 2-0 johtoon. Vain minuuttia myöhemmin Jalmari Kiili sai kavennettua ottelun 2-1 tilanteeseen. Kun Viljami Thomander taas osui 19 minuutilla vieden LAUTP:n 3-1 johtoon. FC Jazz ei antanut periksi ja Jalmari osui toistamiseen 25 minuutilla ja kavensi 3-2 tilanteeseen, kuitenin vielä ennen puoli aikaa Aleksi osui toistamiseen, tilanne 4-2.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen eduksi sillä Viljami osui toistamiseen ja vei ottelun jo 5-2 tilanteeseen. Aleksi täytti hattunsa ottelun 40 minuutilla, tilanne 6-2. Ottelun 52 minuutilla Vilajmi täytti hattunsa vieden joukkueensa jo 7-2 johtoon ja 59 minuutilla Ilari osui toistamiseen, tilanne 8-2. Aleksi osui vielä neljännen kerran ottelun 65 minuutilla tehden joukkueensa 9:nen maalin, FC Jazzin Jesper Kumpula sai osuman vielä ottelun 68 minuutilla ja kavensi 9-3.