Viikko alkuun pelin merkeissä
Julkaistu: 22.05.2023 21.27

Viikko alkoi P12 Kakkosen pelillä kotikentällä Herralahdessa, jossa vastaan asteli ToVe. Kotijoukkue aloitti vahvasti ja loi maalipaikkoja heti ensimmäisen 5 minuutin aikana useampia mutta palloa ei vain saatu maalin sisäpuolelle. Myös vierasjoukkue loi vaarallisia paikkoja, ensimmäisellä puoliajalla paikkoja oli todella paljon mutta edes pienintäkään onnen kantamoista ei ollut mukana vaan peli pysyi 0-0 tilanteessa puoliajalle lähdettäessä.

Toinen puoliaika alkoi ToVen vahvoilla hyökkäyksillä kunnes toista puoliaikaa oli pelattu 6 minuuttia Justus Bly maalasi Tuomas Kumpuniemen syötöstä. Vain minuuttia myöhemmin Viljami Ruuskanen antoi huippusyötön ja Topias Mäkinen vei joukkueensa 2-0 johtoon. ToVe ei saanut rakennettua tilanteita vaan FC Jazz pyöritti peliä ja loi maalipaikkoja, mutta ToVen maalilla pelannut Benjamin Kruunari piti tilanteen 2-0. Peliä oli pelattu 47 minuuttia kun Justus sai toisen osuman ja peli 3-0. ToVe sai pelistä kiinni ja loi uskomattomia hyökkäyksiä, kuitenkin FC Jazzin maalilla pelannut Viljami Ruuskanen piti selustansa puhtaana. Viljami näytti muurinsa ja torjui Eemil Vanhahongon rangaistuspotkun 56 peliminuutilla. Kotijoukkueen jalka alkoi painamaan viimeisellä kympillä ja ToVe sai luotua upeita hyökkäyksiä, mutta puolustus ja Viljami kesti.

Kiitos ToVe pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.