P12 Nelonen
Julkaistu: 23.05.2023 20.43

P12 Nelonen

P12 Nelosen pelit jatkuivat aurinkoisessa Herralahdessa kun vastaan asteli Musa/Tove YJ. Peli alkoi todella vauhdikkaasti kotijoukkueen osalta sillä heti ensimmäisellä minuutilla Mikael Lindström teki pelin avausmaalin. Peli jatkui FC Jazzin hallinnassa ja kolmannella minuutilla Topias Mäkinen onnistui maalinteossa, peli 2-0. Kotijoukkue loi paikkoja, mutta vastustajan maalilla pelannut Benjamin Kruunari piti pelin 2-0 tilanteessa kunnes Romeo Rosholm vei kotijoukkueen 3-0 johtoon pelin 6 minuutilla. Vain 4 minuuttia myöhemmin Mikael teki ottelun toisen maalinsa ja vei joukkueensa jo 4-0 johtoon. Musa/Tove YJ sai mmuutamia paikkoja luotua mutta maalia ei vain syntynyt. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella molemmilla joukkueilla oli paikkoja todella paljon mutta peli pysyi 4-0 tilanteessa puoliajalle lähdettäessä.

Toinen puoliaika alkoi väkevästi FC Jazzin hallinnassa ja vain 4 minuuttia pelattua kun Topias vie pelin 5-0 tilanteeseen. Vierasjoukkue saa luotua muutamia vaarallisia paikkoja mutta maalivaht Justus Bly hoitaa työnsä. Pelikellossa 44 minuuttia kun Mikael tekee illan kolmannen osumansa, täyttää hattunsa ja kotijoukkue johtaa 6-0. Vain kaksi minuuttia myöhemmin kun ensin osuu Luukas Nurmi ja sen jälkeen Romeo, peli 8-0. Topias täyttää myös hattunsa ja vie joukkueen 9-0 johtoon kun kellossa 49 minuuttia, Vain hetkeä myöhemmin vastustajan Rayan Rümmel pääsee karkuun ja saa avattua myös vastustajan maalihanat illan otteluun. Vastustaja saakin tästä maalista virtaa ja pyörittä hetkellisesti peliä, saa luotua monta maalipaikkaa, mutta Justus kestää ja tolpat estävät. 64 minuutilla Vähäkylä Väinö saa laitaan upean syötön ja kova veto Justuksen selän taakse, peli 9-2. Tästä ei kotijoukkue lannistunut vaan hieman ennen päätösvihellystä Rajala Hugo täräyttää pallon maaliin ja päättää ottelun 10-2 voittoon.

Kiitos Musa/Tove YJ pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.