P12 Ykkönen
Julkaistu: 25.05.2023 22.00

P12 Ykkönen

P12 Ykkösen pelit jatkuivat tänään kotikentällä, jossa vastaan asteli TuTo. TuTo aloitti vahvasti ensimmäisen viiden minuutin, mutta 7 minuutilla maalitykki Luukas Ohvo vei kotijoukkueen 1-0 johtoon Aaron Lammisen syötöstä. Vain minuuttia myöhemmin Luukas onnistui uudelleen Aaronin syötöstä ja peli 2-0. FC Jazz sai pelistä kiinni ja peli sujui loistavasti, pallo kulki pelaajalta toiselle. TuTo sai muutaman vaarallisen vastahyökkäyksen, puolustajien ja maalivahdin puheet eivät kohdanneet ja vastustaja sai kavennettua David Asaren johdosta pelin 2-1. Tästä ei kotijoukkue lannistunut vaan heti aloituksesta, kukas muukaan kuin Luukas täytti hattunsa Vernon Ketolan syötöstä ja peli 3-1. Kotijoukkue hallitsi peliä, Lenni Söderling vei joukkueensa 4-1 johtoon pelin 19 minuutilla ja vain minuuttia myöhemmin Aaron Lamminen upotti pallon verkkoon Luukaksen syötöstä ja taululle 5-1. Peli jatkui ja Jazz loi paikkoja, maaleja ei vain tullut enempää. TuTon maalivahti Luca Granati torjui minkä kerkesi ja tolpat pelastivat tilanteita. Kaksi minuuttia ennen puoliaikaa, kellossa 33 minuuttia Luukaksen osuma ja taululle 6-1.

Toinen puoliaika aloitettiin FC Jazzin tyyliin vauhdikkaasti ja voimalla. Maaleja ei syntynyt vaikka paikkoja oli. 43 minuutilla Aaron veti suoraan yläkulmaan vapaapotkusta ja taululle 7-1. Kotijoukkue hallitsi ja paikkoja syntyi mutta maaleja ei. Muutama vaihto ja kentälle tullut Jalmari Kiili onnistui Aaronin antamasta syötöstä 54 minuutilla vieden joukkueensa 8-1 johtoon. Seitsemän minuuttia myöhemmin Lenni teki ottelun toisen osumansa Jalmarin syötöstä ja taululle 9-1. Jalmari onnistui vielä toistamiseen Tuomas Kumpuniemen syötöstä 5 minuuttia ennen pelin loppua, peli 10-1, näihin lukemiin oli mukava päättää torstai illan peli kotikentällä.