P12 Nelonen 4.9
Julkaistu: 04.09.2023 20.39

P12 Nelosen pelit jatkuivat kotikentällä jossa FC Hapo. Peli alkoi tasaisella väännöllä ja maalivahdit saivat tehdä töitä molemmissa päissä. Pelin 15 minuutilla Jesper Kivinen sai osuman Lenni Söderlingin vartioimaan maaliin ja vei vieraat 0-1 johtoon. Kaksi minuuttia myöhemmin Jone Mikola osui ja vei joukkueensa jo 0-2 johtoon. FC Jazz ei kuitenkaan lannistunut vaan taisteli jokaisesta pallosta mutta FC Hapon puolustus oli vankka muuri ja maalivahti hoiti loput. FC Hapo loi paikkoja todella paljon, topparit Elias Kokko ja Hugo Rajala blokkasivat minkä ehtivät ja Lenni teki huippu torjuntoja.

Toistelta puoliajalta tuliin vierasjoukkueen johtaessa 0-2, Väsymys alkoi painaa molempien joukkueiden jaloissa, peli oli rikkonaista kunnes 54 minuutilla Jone osui toistamiseen, tilanne 0-3. FC Jazz sai upeita paikkoja mutta maalilla toisella puoliajalle tullut Jasse Meriläinen otti varmoja koppeja. Maanantai päivän väsymys alkoi näkyä enemmän raskaina askeleina eikä saatu kunnon hyökkäystä aikaan. FC Hapon Eemeli Salonoja vei vieraat 0-4 johtoon ottelun 66 minuutilla.

Tänään pisteet lähtivät Harjavaltaan, tsemppiä FC Hapo kauden peleihin.