Julkaistu: 12.09.2023 11.22

P12 Nelonen 11.9.23

P12 Nelosen sarjan pelit jatkuivat Huittisissa. FC Jazz lähti tiukalla kokoonpanolla otteluun. Ottelu sai kuitenkin vierasjoukkueelta vauhdikkaan startin kun Topias Mäkinen osui heti ottelun 4 minuutilla. FC Jazz piti palloa ja jo ottelun 12 minuutilla Hugo Rajala syötti Topiakselle joka ei erehtynyt, tilanne 0-2. Vielä ennen puoliaikaa, 22 minuutilla Topias täyttää hattunsa, ottelu 0-3.

Puoliajalta tultaessa FC Jazz oli täynnä energiaa ja se näkyi ottelussa. 39 minuutilla Nestori Ruuskanen syöttää ja Olli Tapiainen osuu, tilanne 0-4. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Topias syöttää ja Jalmari Luodetlahti avaa maalitilinsä, tilanne 0-5. Topias osuu jo neljännen kerran Joonas Ruuselan syötöstä, tilanne 0-6. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Llujan Niilo Ylikännö saa kavennettua 1-6. FC Jazz ei anna yhtään periksi vaan lisää kaasua. 52 minuutilla Nestori upottaa pallon verkkoon Jalmarin syötöstä ja vain kahta minuuttia myöhemmin Joonas syöttää ja Nestori osuu toistamiseen, tilanne 1-8. Vielä ennen päätösvihellystä Joonas osuu Hugon syötöstä ja Topias tekee jo viidennen maalinsa ottelussa, tilanne 1-10.

Pisteet lähtivät Poriin. Kiitos Lluja pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.