Julkaistu: 13.09.2023 09.28

P12 Liiga 12.9.23

P12 Liigan pelit jatkuivat kotikentällä jonne vastustajaksi saapui kivikova Tampereen Ilves. Peli alkoi Ilveksen hallinnalla ja pyörityksellä. Ilves hyökkäsi kovaa ja suoraviivaisesti mutta kotijoukkue ei antanut periksi yhtään. Molempien joukkueiden maalivahdit ja puolustajat tekivät töitä pitääkseen oman maalinsa puhtaana. Paikkoja oli molemmilla joukkueilla todella paljon ja tolpatkin pelastivat joukkueet. Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja syntynyt joten tauolle mentiin tasalukemissa 0-0.

Puoliajan jälkeen molemmat joukkueet lähtivät hakemaan pisteitä kotiin. Peli jatkui tasaisena kunnes ottelun 41 minuutilla Ilveksen Kurti Anid sai vietyä joukkueensa 0-1 johtoon. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu vaan lähdettiin hakemaan tasoitusmaalia. Kuitenkin ottelun 51 minuutilla Oiva Saarela vei Ilveksen 0-2 johtoon. Ottelu oli todella tasainen ja jännittävä sillä kumpikaan joukkue ei antanut periksi eikä luovuttanut palloa helposti vastustajalle, jokainen tilanne taisteltiin loppuun saakka. FC Jazz sai kavennettua ottelun 1-2 tilanteeseen 64 peliminuutilla kun Lenni Söderling onnistui upeasti rangaistuspotkussaan. FC Jazz sai hurjan vireen ylleen mutta viime minuutilla Joel Huhtiniemi sai vietyä Ilveksen 1-3 johtoon.

Näin pisteet menivät Tampereelle. Kiitos Ilves pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.