Julkaistu: 17.09.2023 18.43

P12 Kakkonen 14.9

P12 Kakkosen pelit jatkuivat kotikentällä torstaina, jossa vastaan asteli SalPa. FC Jazz lähti otteluun vauhdilla, kotijoukkue loi paikkoja ja tilanteita mutta pallo ei vaan verkkoon saakka uponnut. FC Jazz hallitsi peliä eikä vastustaja saanut painetta siirrettyä pois omalta alueeltaan kunnes ottelun 26 minuutilla Niilo Keskinen vei vierasjoukkueen johtoon upealla maalillaan. FC Jazzin peli herpaantui hetkellisesti, vastustaja käytti hyväksi tämän ja Niilo tykitti toisella osumallaa SalPan jo 0-2 johtoon ottelun 29 minuutilla.

Toiselle puoliajalle lähdettiin 0-2 SalPan johtaessa. Peli oli tasaisempaa ja paikkoja paikkoja oli molemmissa päissä. Joukkueiden maalivahdit ja puolustajat tekivät töitä etteivät lukemat nousseet. Ottelun loppupuolella FC Jazz hallitsi peliä mutta osumia ei vaan tullut, näin ottelu päättyi 0-2.

Pisteet lähtivät Saloon, kiitos SalPa pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.