Julkaistu: 17.09.2023 18.56

P12 Liiga 16.9

P12 Liigan ottelut jatkuivat kotikentällä lauantaina 16.9, jossa vastaan asteli RCDE/HPS YJ. Ottelu alkoi vastustajan painostuksella ja he loivat vaarallisia paikkoja heti ensi minuuteilta lähtien. FC Jazz sai paikkoja luotua mutta vastustajan maalivahti torjui. Ottelun 15 minuutilla Noa Hellevig iski vierasjoukkueen johtoon, 0-1. FC Jazz ei kuitenkaan antanut periksi vaan heti seuraavalla minuutilla Aaron Lamminen tasoitti pelin 1-1. Ottelu jatkui todella tasaisena ja molemmat joukkueet hakivat pisteitä kotiin. Hieman ennen ensimmäisen puoliajan loppua Emil Pesonen osui ja vei joukkueensa 1-2 johtoon.

Toisella puoliajalla joukkueet taistelivat enemmän ja hakivat kiivaammin pisteitä kotiin. Maalivahdit tekivät huippu torjuntoja sekä puolustajat antoivat kaikkensa. FC Jazz sai tasoituksen ottelun 47 minuutilla vastustajan oman maalin johdosta. Ottelun 52 minuutilla Jesper Kumpula vei kotijoukkueen johtoon, tilanne 3-2. Vain kaksi minuuttia myöhemmin vierasjoukkueen Robin Lähde tasoitti 3-3 tilanteeseen.

Tällä kertaa pisteet jakaantuivat tasan. Kiitos RCDE/HPS YJ pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.