FC Jazz/Karhu-Futis yj – Ilves Alfa
Julkaistu: 22.08.2021 17.29

YJ KarJan kevätkausi P14 Ykkösessä huipentuu kolmeen peliin viikon sisällä. Torstaina hoidettiin täysi pistepotti FC Inter Sinimustilta, sunnuntaina oli Ilves Alfan vuoro vierailla Herralahdessa, tulevana torstaina pelataan vielä Salossa FC Halikkoa vastaan.

Ilves-pelissä jatkettiin siitä mihin Interiä vastaan jäätiin. Pallonhallinta pidettiin itsellä, laitapeli toimi aiempaakin terävämmin ja tekopaikkoja pystyttiin luomaan. Maaleja ei kuitenkaan ensimmäisellä puoliajalla saatu tehtyä. Osassa tilanteista viimeistely ontui, suurin syy maalittomuuteen ehkä kuitenkin vastustajan laadukkaassa pelaamisessa. Ilveksen kentällisestä ei heikkoja kohtia juurikaan löytynyt.

Toisen puoliajan alku vahvisti vaikutelmaa siitä, että yhden maalin peli olisi tulossa. Ratkaisu nähtiin jakson puolessavälissä Ilveksen pelaajan pelattua palloa kädellä rangaistusalueella. Seuranneesta rankkarista kotijoukkueen pilkkuspesialisti Nehir toimitti pelivälineen varmasti verkon perukoille. Loput 20 minuuttia pystyttiin pelaamaan varmaa ja virheetöntä peliä eikä Ilves saanut kunnon kiriä aikaiseksi. Lopputuloksena 1-0 –kotivoitto ja kolme pistettä.