Lännen alueleiri
P14 2007Julkaistu: 25.08.2021 17.12

Lännen alueleiri

2007-ikäluokan poikien Lännen alueleiri järjestettiin 24.8. Tampereella Kaupin Urheilupuistossa. FC Jazz/Karhu-Futis yj:n pelaajista mukaan oli valittu Arttu Takala, Nehir Aydin ja Eetu Salmi . Koko leirillä oli mukana noin 40 pelaajaa käsittäen Pirkanmaan, Satakunnan, Turun alueen sekä Ahvenanmaan joukkueet.

Päivän ohjelmassa oli aamupäivällä harjoitustapahtuma, jossa ryhmä jakautui kahteen osaan. Lännen aluevalmentaja Teemu Eskola opasti toista ryhmää ja Pohjanmaan aluevalmentaja Stephen Ward toista. Lounaan jälkeen pelaajille pidettiin palaveri, jossa käytiin läpi polkua kohti nuorisomaajoukkuetta sekä tulevilta maajoukkuepelaajilta vaadittavia ominaisuuksia.

Iltapäivän osioon ryhmästä koostettiin kolme joukkuetta, jotka pelasivat neljä lyhyttä peliä toisiaan vastaan. Pelien tempo, prässitaso ja pelin laatu pysyivät koko ajan hyvänä ja pelien seuraaminen katsomosta oli viihdyttävää. Tapahtuman valmennuksesta vastaavien kommenteista voi päätellä, että hekin olivat tyytyväisiä tapahtumaan ja pelaajien osaamistasoon. Lännen alueella 2007-ikäluokassa on laadukkaita pelaajia, joista osa tullaan varmasti näkemään tulevassa Tähtitarhatapahtumassa marraskuussa.

Pelaajien kommenteista välittyi hyvät fiilikset onnistuneesta tapahtumasta. Poikien yhteinen mielipide oli, että alueleirillä oli kovia pelejä, mutta silti hyvä henki. Pelit olivat kovatasoisia, mutta YJ KarJan kolmikko suoriutui omasta mielestään hyvin ja pysyi pelien kovassa tempossa mukana.