FC Jazz U11 (2012) ylsi mitalipeleihin kovassa Winterliigan Elite sarjassa!
FC JazzJulkaistu: 12.02.2023 18.26

FC Jazz U11 (2012) ylsi mitalipeleihin kovassa Winterliigan Elite sarjassa!

FC Jazz 2012 ikäluokka osallistui loppu vuodesta 2022 starttaavaan kovatasoiseen Winterliigan Elite sarjaan pääkaupunkiseudulla, jonka alkusarja päättyi 12.2.2023. iloisissa merkeissä.

Samassa tasokkaassa lohkossa paikoista mitalipeleihin (1.-3. sijat alkusarja) pelasivat FC Jazzin lisäksi HJK Akatemia, FC Honka Pre-Akatemia, RCDE Espanyol, PPJ, Sibbo-Vargarna ja LePa. FC Jazz sijoittui omassa lohkossaan lopulta 3. sijalle ja näin ollen matkaa maaliskuussa alkavaan finaalisarjaan ja mitalipeleihin pelaamaan sijoista 1.-6., missä vastaan astelee HJK Akatemian ja RCDE Espanyolin lisäksi mm. Käpylän Pallo, Nömme United (Viro) ja EPS Akatemia Winterliigan Elite sarjan toisesta lohkosta.

Winterliigan Elite sarjaa pelasi FC Jazzista yhteensä 16 eri pelaajaa, niin 2012- kuin myös vuoden nuorempia 2013-syntyneitä poikia. Ohessa FC Jazzin 2012 ikäluokan päävalmentajan Dani Österlund:in mietteitä menneestä talven rupeamasta:

"Pojat aloittaneet viime jalkapallokauden jälkeen alkavan talven harjoittelun ja pelaamisen hieman kevennetysti, mutta vuoden vaihteen jälkeen on tahtia hieman kiristetty Mini Winter Cupin, Huuhkajapolun ja vuoden vanhempien Ykkösen karsintojenkin osalta. Ekalla kerralla Winterliigassa pelien vauhti tuli osittain yllätyksenä, vaikka se tiedossa olikin esim. Huuhkajapolun tapahtumista. Lisäksi vastetta on haettu myös vuoden vanhempien poikien sarjoista. Poikien harjoituskuorma on ollut melko iso lukuisine tapahtumineen, mutta vuoden ensimmäinen harjoitusjakso alkaa kohta olemaan maalissa. Hienoa on ollut nähdä monen pojan ottavan isoja harppauksia eteenpäin, nousten kohti hyvää ja laadukasta tasoa täällä Länsi Suomessa, kuin myös ihan kansallisella tasolla. Laajalla säteellä on ollut onnistujia Winterliigassa eri ikäluokista, niin 2012 pojista kuin myös 2013 poikien osalta. Tästä on hyvä jatkaa päivittäistä työntekoa ja poikien saada nyt hieno välipalkinto heidän tekemästään työstä, sillä he ovat tämän Winterliigan finaalisarjapaikan Elite tasolla täysin omalla tekemisellään ansainneet ja saavat nyt mahtavan tasonmittauksen mahdollisuuden eteensä".

Hienoa työtä FC Jazzin 2012/2013 pojat, valmennus ja kaikki kannustajat!

Linkki sarjan sivuille:
https://winterliiga.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=kapa_0010&sarja=P11E