Dani Österlundin kehitystyö FC Jazzissa jatkuu
Julkaistu: 24.08.2023 16.40

Dani Österlundin kehitystyö FC Jazzissa jatkuu

FC Jazzissa 3-vuotta seuravalmentajana ja alueellisena valmennusosaamisen kehittäjänä toiminut Dani Österlund jatkaa seuran palveluksessa.


Dani Österlund tulee edelleen toimimaan FC Jazzin P11 (2012-synt.) ja P10 (2013-synt.) ikäluokkien päävalmentajana, sekä P9 (2014-synt.) ikäluokan valmennuksen kehittäjänä. Österlundin tehtävänä on vastata ikäluokkien urheilutoiminnan suunnittelusta, kehittämisestä, toteutuksesta ja myös yhteistyöstä oman seuran, sekä lähialueen seurojen eri ikäluokkien välillä.


Lisäksi Österlundin toimenkuvaan tulee jatkossakin kuulumaan alueellinen valmennusosaamisen kehittäminen Porin ja sen lähialueen seuroissa Satakunnan alueella, sekä Taitokoulutoiminta ja seurayhteistyö lapsiurheiluvaiheessa, mitkä ovat ottaneet todella merkittäviä ja isoja harppauksia eteenpäin viimeisen 3-vuoden aikana.


Dani Österlund haluaa jatkaa toiminnan kehittämistä alueella,
- Mahtavaa jatkaa yhteistä matkaa eteenpäin menevässä ja pyrkivässä seurassa. Paljon on hyviä asioita saatu jo aikaiseksi, mutta matkaa on vielä positiivisessa mielessä jäljellä. Koen itselleni edelleen henkilökohtaisesti tärkeäksi asiaksi tukea ja kehittää nimenomaan Porilaista jalkapalloa, sekä alueellista pelaajapolkua. Lisäksi on upeaa, että pääsen omalta osaltani vaikuttamaan yli seurarajojen, sytyttämällä futiskipinän niin pelaajiin, kuin valmentajiin ja pääsen tukemaan heitä kaikkia matkalla kohti omaa huippua.

FC Jazzin toiminnanjohtaja Tommi Pikkarainen on mielissään jatkopaperista,
- Danin työpanos FC Jazzin pelaajapolun kehittäjänä kestää laadullisesti vertailun mihin tahansa huippuseuraan Suomessa. Kun tähän lisätään seurayhteistyön kehittämisen kokonaisuus ja valmentajakoulutus, niin on selvää että olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että yhteistyömme jatkuu. Pelaajakehitys on FC Jazzin toiminnan kulmakivi ja pyrimme aina löytämään sen kehittämiseen parhaat mahdolliset henkilöt, Danin jatko oli tässäkin mielessä aivan erinomainen asia koko seuralle.