Taitokoulutoiminta jälleen tehostamassa valmennusosaamisen kehittymistä Satakunnassa!
FC JazzJulkaistu: 17.02.2023 13.24

Taitokoulutoiminta jälleen tehostamassa valmennusosaamisen kehittymistä Satakunnassa!

Taitokoulutoiminta jälleen tehostamassa valmennusosaamisen kehittymistä koko Satakunnassa: Porin ja sen lähialueen seuroissa myös tänäkin vuonna!

FC Jazzin alueellinen valmennuskoulutuskalenteri vuoden 2023 Suomen Palloliiton valmentajakoulutuksista ja Taitokoulujen teemakoulutuksista Porin ja sen lähialueen seuroille on nyt julkaistu.

• Päivämäärät ikäluokittain (pojat ja tytöt yhdessä, 5vs5 vaihe tai 8vs8 vaihe)
• Teemat ja koulutussisällöt 5vs5 (valmentajilla mahdollisuus suorittaa SPL:n Futisvalmentajan Starttikoulutus (FVS) ja Jalkapallotekniikat koulutus (JPT))
• Teemat ja koulutussisällöt 8vs8 (valmentajilla mahdollisuus suorittaa SPL:n Ikävaihekoulutus (IVK) ja Jalkapallotekniikat koulutus (JPT))
• Päiväkohtainen runko-ohjelma
• Osallistuminen ja ilmoittautuminen

Seuranne joukkueenne/ikäluokkanne osallistuessaan Taitokoulutoimintaan suositellaan laittamaan joukkueillenne Palloliiton TASO-järjestelmässä estot kalenterista Taitokoulupäivien kohdalle esim. ”Taitokoulu”, jolloin teille ei lähtökohtaisesti voida asetella vierasotteluita tuohon päivämäärälle, jolloin osallistuminen kaikkiin Taitokoulupäiviin on mahdollista. Mikäli tulee jotain kysyttävää liittyen Taitokoulutoimintaan ja/tai sen sisältämiin SPL Futisvalmentajan Starttikoulutukseen, Ikävaihekoulutukseen tai Jalkapallotekniikat koulutukseen, niin olkaahan rohkeasti yhteydessä alueelliseen valmennusosaamisen kehittäjään.

Välittäkää myös infoa ja viestiä seurassanne 2016-2012-syntyneiden (pojat ja tytöt) lasten valmentajille ja toimijoille.

Suomen Palloliiton Tutorhankkeen uusi toimintakausi on pyörähtänyt käyntiin vuodenvaihteen jälkeen alueellamme ja käsittää vuodet 2022-2023. Toiminnan tarkoituksena ja päätavoitteena on edelleen Porin ja sen lähialueen eri seurojen pelaajien ja valmennuksen osaamisen, sekä tason kehittäminen lapsiurheiluvaiheessa. Pelaajakehitystä edesautetaan, yhteisillä koulutuksilla, yhteisharjoituksilla ja yhteisillä erilaisilla pelitapahtumilla, joihin voidaan osallistua seuroittain tai sekajoukkuein. Valmennuksen tason kehittäminen tapahtuu ruohonjuuritasolla sekä hyvien toimintatapojen, -mallien ja harjoitusten jakamisella yhteistapahtumissa, että kaikille yhteistyöseuroille avoimilla valmennuskoulutuksilla. Valmentajien osaamisen kasvu näkyy pelaajien parempana arkena kaikissa seurayhteisön seuroissa. Tämä vaikuttaa myös pelaajamäärän kasvuun ja pelaajien laadun paranemiseen, sekä jalkapallon aseman nousuun meidän kaikkien seurojen toimialueillamme.

Lukuisista Porin ja sen lähialueen seuroista on menneenä vuonna osallistunut valmentajia ja pelaajia Suomen Palloliiton Tutorhankkeeseen, niin SPL valmennuskoulutuksiin, Taitokoulutoimintaan, kuin yhteisiin pelitapahtumiinkin. Tulevan tutorkauden valmentajakoulutuksen vuosikello ja kalenteri on nyt vahvistettu, niin valmentaja- kuin pelaajakehitystoimintojen osalta.

Alueellisena valmennusosaamisen kehittäjänä ja kouluttajana tulee edelleen toiminaan myös tällä toimikaudella FC Jazzin seuravalmentaja Dani Österlund (UEFA A). Valmennusosaamisen kehittäjän ydintehtävänä on yhdessä Palloliiton kanssa organisoida omalla toimialueella valmennus- ja pelaajakoulutustoimintaa, johon jokaisella alueen seuralla, valmentajalle ja pelaajalla on avoimesti mahdollisuus osallistua, sekä seuran tarjota omille valmentajilleen ja pelaajilleen avaimia kehittymiseen kuningaslajin parissa.

Tervetuloa jälleen mukaan kehittymään ja kehittämään Satakuntalaista lasten jalkapallotoimintaa yhdessä!


Yhteistyöterveisin,

Dani Österlund
FC Jazz & Suomen Palloliitto Valmennusosaamisen kehittäjä

dani.osterlund@fcjazz.com
0452146599