FC Jazzin juniorijoukkueet kahmivat mitaleita VPS Cupissa!
FC JazzJulkaistu: 17.04.2023 21.32

FC Jazzin juniorijoukkueet kahmivat mitaleita VPS Cupissa!


FC Jazzin jokainen turnaukseen osallistunut ikäluokka palasi kotiin mitalit kaulassaan!

FC Jazzin U11, U10 ja U9 juniorijoukkueet osallistuivat edeltävänä viikonloppuna (15.-16.4.) Vaasassa järjestettyyn VPS Cupiin.

U11 (2012-syntyneet) pojat saavuttivat 3. sijan ja pronssiset mitalit VPS Cupissa. Pronssiottelussa FC Jazz kaatoi KPV:n Kokkolasta lukemin 3-1. KPV:tä turnauksessa luotsannut Henri Myntti muistetaan mm. Veikkausliigan maalikuninkaana. U11 joukkueesta turnauksen tsempparina palkittiin tasaisia otteita turnauksen aikana esittänyt Pyry Rantanen.

U10 (2013-syntyneet) pojat ylsivät turnauksessa myös 3. sijalle ja täten saivat pronssimitalit kaulaansa, kun ratkaisuottelussa kaatui Pietarsaaren Jaro 4-0 näytöslukemin. U10 joukkueesta turnauksen tsempparina palkittiin lukuisia vastustajia koko turnauksen ajan jallittanut ja nakkikioskille lähettänyt Niilo Taipalmaa. FC Jazzin U10 toinen joukkue sijoittui omassa sarjassaan sijalle 7. tasaisten otteiden siivittämänä. Joukkueesta palkittiin tsempparina Emil Viljanen, joka huomioi jokaisen joukkuekaverin, niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

U9 (2014-syntyneet) pojat saavuttivat sensaatiomaisen turnauksen päätteeksi VPS Cupin mestaruuden ja 1. sijan, sekä näin ollen palasivat Poriin ne kirkkaimmat, eli kultaiset mitalit kaulassaan. U9 taituroi finaalissa monta hienoa maalia Sepsi-78 verkkoon vieden finaalin nimiinsä lukemin 9-0. U9 joukkueesta turnauksen tsempparina palkittiin hartiavoimin töitä tehnyt ja vastustajien puolustuksia järisyttänyt Onni Juhola, vaikka jokainen joukkueen pelaaja tsemppasi toinen toistaan ja oli isosti osallisena siihen, mitä joukkue yhdessä saavutti viikonlopun aikana.

VPS Cupin ja itse turnauksen lisäksi yhtenä kohokohtana pidettiin Veikkausliigaottelun seuraamista päätykatsomosta, jossa kohtasivat isäntäseura VPS ja hallitseva Suomen mestari HJK, joka käänsi niukan ottelun edukseen 0-1 ja näin ollen 3. pistettä matkasi heidän mukanaan pääkaupunkiseudulle. Ottelun jälkeen FC Jazzin ikäluokat saivat mieluisan yllätyksen, kun kotijoukkueen pitkänhuiskea ja raudanluja puolustaja Juhani Pikkarainen saapui tervehtimään FC Jazzin pelaajia ja kyselemään kuulumisia, sekä toivottamaan koko Jazzväelle tsemppiä tulevaan kauteen.

FC Jazzin harmiksi seuran omaa kasvattia Justus Lehtoa ei nähty lainkaan kotijoukkueen pelaavassa kokoonpanossa. Liekö taustalla pieni loukkaantuminen vai eikö porilaiseen vain löytynyt luottoa tällä kertaa?

"Aina kannattaa luottaa porilaisiin ja etenkin siihen omaan pelaamiseen, sekä olla ylpeitä siitä mistä on ja mitä tekee"

Näin tokaisi onnistuneen turnauksen jälkeen FC Jazzin U11, U10 ja U9 ikäluokkien vastuuvalmentaja Dani Österlund, jonka sanoissa lymysi kyllä totuuden siemen, kun katsoo taaksepäin onnistunutta VPS Cupia ja eri ikäluokkien edesottamuksia viikonlopun osalta.

FC Jazz onnitteleekin kaikkia pelaajia, toimijoita ja kannustajia hienoista suorituksista, sekä toivottaa jokaiselle tsemppiä alkavaan jalkapallokauteen ja toivottaa jokaisen Jazzilaisen tervetulleeksi seuraamaan myös edustusjoukkueen edesottamuksia katsomoon ja kentän laidalle!