FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!
FC JazzJulkaistu: 24.07.2024 14.23

FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!


Carsten Warzecha jatkaa 2010- ja Jan-Mikael Lauren jatkaa 2014-syntyneiden poikien päävalmentajina!


FC Jazz on alkanut kartoittaa ja kiinnittää ensi kauden päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille. Sopimusuutisia julkaistaan seuran puolesta aina kesän ja syksyn mittaan.

FC Jazzin 2010-syntyneiden (U15) poikien päävalmentajana marraskuussa jatkaa mm. PoPan miesten edustusjoukkuetta ennen FC Jazziin siirtymistään valmentanut Carsten Warzecha (UEFA C). Warzecha on tällä kaudella tehnyt hyvää ja nousujohteista työtä 2010-syntyneiden ikäluokan kanssa.

Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen on ilolla seurannut Warzechan kädenjälkeä menneellä kaudella FC Jazzin nuorisovaiheessa:

-"Carsten on nostanut ikäluokan vaatimustasoa vuoden edetessä ja sen huomaa myös pelaajien edesottamuksista. Seuran 2010-syntyneiden ikäluokasta valittiin peräti viisi pelaajaa suoraan kesän Huuhkajaturnaukseen yhden ollessa varalla (Nooa Aalto, Michael Israel, Julius Kangassalo, Jere Salminen, Leo Lärka ja Niki Järvinen), mikä oli suurin pelaajamäärä turnaukseen pelkästään yhden seuran osalta koko Satakunnasta. Carsten pääsee näin ollen jatkamaan ikäluokan kanssa aloittamaansa hyvää työtään ja on hienoa myös ensi kaudella päästä seuraamaan hänen edesottamuksistaan meidän seurassamme."

FC Jazz 2010-syntyneet etsii edelleen lisää innokkaita ja kilpailullisia pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä päävalmentaja Carsten Warzechaan (puh. 050 4608 226) joukkueeseen liittymisen osalta.


FC Jazzin 2014-syntyneiden (U11) poikien päävalmentajana marraskuussa jatkaa pelissä tunteella elävä ja lapset peliin sytyttävä Jan-Mikael Lauren (UEFA C). Lauren on pelaajien kehittymisen eteen hienoa tulosta tehnyt valmentaja, joka pääsee jatkamaan hyvin alkanutta matkaansa 2014-syntyneiden ikäluokan kanssa.

Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen on kiitollinen siitä hyvästä työstä, mitä Lauren on tänä vuonna ikäluokan toiminnan eteen saanut aikaiseksi:

-"Jannun aikana ikäluokan pelaajamäärä on hienosti kasvanut ja se kertoo siitä, että pelaajat haluavat mukaan ja viihtyvät myös toiminnassa mukana, sekä pelaajilla on samalla riittävästi haasteita. Lisäksi ikäluokan muu sitoutunut valmennustiimi ansaitsee isoa kiitosta hyvästä työstään tämän kauden osalta."

FC Jazz 2014-syntyneet etsii edelleen lisää innokkaita ja kilpailullisia pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä päävalmentaja Jan-Mikael Laureniin (puh. 044 2982 305) joukkueeseen liittymisen osalta.


Sopimusuutisten lisäksi seuran juniori-ikäluokkien joukkueenjohtajat osallistuivat heinäkuun ensimmäiseen FC Jazzin joukkueenjohtajien kokoukseen (16.7.), jossa käytiin läpi seuran akuutteja asioita uuden toiminnanjohtaja Dani Österlundin toimesta, sekä pohdittiin yhteenvetoa seuran arvojen mukaisista ydinprosesseista.

Joukkueenjohtajille kokouksessa teetetyn seuran arvopohjaisen kyselyn mukaan "Jazzilaisuuden" arvot: yhteisöllisyys, positiivisuus ja luotettavuus koettiin seuraavalla tavalla seuran joukkueenjohtajien toimesta tällä hetkellä:

Yhteisöllisyys: 3,50 p. / 5,00 p. (70,1 %)

Positiivisuus: 3,74 p. / 5,00 p. (74,9 %)

Luotettavuus: 3,89 p. / 5,00 p. (77,9 %)

"Jazzilaisuus" KA: 3,71 p. / 5,00 p. (74,2 %)


Seuran toiminnanjohtaja Dani Österlund pohti kyselyn tiimoilta seuraavia ajankohtaisia asioita liittyen seuran strategisiin arvoihin ja niiden näkymiseen, sekä jalkauttamiseen seuran arkeen:

-"Toimihenkilöiden välisiä kohtaamisia pitää jatkossakin olla riittävä määrä, jotta pääsemme riittävän usein yhteisen asian äärelle ja yhdessä jakamaan hyviä kokemuksiamme, sekä toimintatapojamme. Viihtyvyys ja positiivinen ilmapiiri lähtee jatkossakin siitä, että pidetään huolta omistamme, sekä siitä mitä meitä ympäröi. Tavoitteenamme tottakai on se, että kaikki seurassa mukana olevat ihmiset olisivat pääsääntöisesti tyytyväisempiä toimintaan ja se tällä hetkellä täyttyy. Kuitenkin konkreettisia toimenpiteitä kehittymisen eteen on aina tehtävä jatkossakin jokaisella osa-alueella. Omasta puolestani vielä suuri kiitos kaikille joukkueenjohtajille ja heidän mahtavalle panokselleen kokouksen aikana!"