FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!
FC JazzJulkaistu: 30.07.2024 15.56

FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!


Anssi Tormonen ja Jussi Hyvönen on kiinnitetty FC Jazzin 2013-syntyneiden poikien ikäluokan päävalmentajiksi!

FC Jazz on alkanut kartoittaa ja kiinnittää ensi kauden päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille. Sopimusuutisia julkaistaan seuran puolesta aina kesän ja syksyn mittaan.

FC Jazzin 2013-syntyneiden (U12) poikien päävalmentajina marraskuussa aloittavat Anssi Tormonen (UEFA C) ja Jussi Hyvönen (UEFA C). Tormonen ja Hyvönen ovat yhdessä tällä kaudella tehneet hyvää ja nousujohteista työtä 2013-syntyneiden poikien ikäluokan kanssa nykyisen päävalmentajan Risto Puustisen (UEFA A) alaisuudessa, sekä ansaitsevat isoa kiitosta omasta panoksestaan pelaajien kehittymisen eteen.

Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen on todella mielissään Tormosen ja Hyvösen merkittävästä panoksesta käynnissä olevan kauden aikana:

-"Anssilla ja Jussilla on ollut todella hyvä ote kyseisen ikäluokan pelaajiin kokonaisvaltaisesti menneen kauden aikana, niin harjoituksissa kuin peleissä. Seuran 2013-syntyneiden ikäluokka pelaa todella kivaa ja tarkoituksen mukaista "jazzilaista" futista, missä kaikkien pelaajien vahvuudet pääsevät esiin osana sitä rohkeaa kollektiivista toimintaa, jota seura pelaajiltaan velvoittaa. Anssi ja Jussi pääsevät nyt näin ollen jatkamaan tämän ikäluokan kanssa sitä hyvää työtään, mitä he ovat toteuttaneet ikäluokan entisten päävalmentajien, niin Dani Österlundin kuin Risto Puustisen alaisuudessa menneinä kausina. Hienoa ensi kaudella päästä seuraamaan ikäluokan edesottamuksia tämän mahtavan ja osaavan kaksikon alaisuudessa, jolla on potentiaalia kehittyä ja mennä valmentajina eteenpäin ja vielä todella pitkällekin."

FC Jazz 2013-syntyneet etsii edelleen lisää innokkaita ja kilpailullisia pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä päävalmentajiin Anssi Tormoseen (puh. 044-2708115) tai Jussi Hyvöseen (puh. 044-5836745) joukkueeseen liittymisen osalta.