FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!
FC JazzJulkaistu: 06.08.2024 08.50

FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!




Elina Nordvall ja Harri Särkipaju on kiinnitetty FC Jazzin tyttöikäluokkien päävalmentajiksi!


FC Jazz on alkanut kartoittaa ja kiinnittää ensi kauden päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille. Sopimusuutisia julkaistaan seuran puolesta aina kesän ja syksyn mittaan.


FC Jazzin 2012–2013-syntyneiden (TU13/12) tyttöjen uutena päävalmentajana marraskuussa aloittaa seuran tyttöikäluokissa menneen kauden aikana menestyksekkäästi toiminut Elina Nordvall (IVK).


Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen on ollut todella tyytyväinen Nordvallin panokseen seuran tyttötoiminnan osalta:


-"Elina on tehnyt meillä todella innostavaa ja laadukasta työtä tyttöjen valmennuksen osalta luoden hyvän ja oppimista tukevan ilmapiirin, niin harjoitus- kuin pelitoiminnassakin. Elinan panos myös talven osalta tyttöjen seurayhteisön 100United toimintaan yli seurarajojen ansaitsee suuret kiitokset. Helposti lähestyttävän, pelaajia kuuntelevan ja heitä auttavan valmentajan pitäminen meidän seurassamme on loistojuttu. Hienoa että saamme yhä jatkossakin nauttia Elinan osaamisesta ja edesottamuksista meidän seurassamme."


FC Jazz 2012–2013-syntyneet tytöt etsivät edelleen lisää innokkaita ja kilpailullisia pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä Elina Nordvalliin (puh. 040-7625244) ensi kauden pelaamisen osalta.


FC Jazzin 2014–2015-syntyneiden (TU11/10) tyttöjen uutena päävalmentajana marraskuussa aloittaa motivoitunut Harri Särkipaju (UEFA C).


Särkipaju on toiminut ja toimii edelleen tällä kaudella vielä osana koko tyttöjen valmennustiimiä ja ottaa marraskuussa nuoremman tyttöikäluokan vastuulleen.


Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen jakaa suurta kiitosta Särkipajun antamalle isolle panokselle ja kokonaisvaltaiselle valmentajana kehittymiselle:


-"Harri on päässyt toimimaan tyttöjen tämän hetkisen päävalmentajan Siiri Männistön valmennustiimissä suunnitelmallisesti toteuttaen niitä tavoitteita, joita valmennusjohto on yhdessä koko toiminnalle määrittänyt. Harri on myös todella osaava ja pidetty valmentaja, niin lasten-, kuin muidenkin valmentajien keskuudessa ja näin ollen hän pääsee nyt toteuttamaan itseään päävalmentajana ensi kaudella."


FC Jazz 2014–2015-syntyneet tytöt (myös 2016-syntyneet) etsivät edelleen lisää innokkaita ja kilpailullisia pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä Harri Särkipajuun (puh. 040-0513584) ensi kauden pelaamisen osalta.


Sopimusuutisten lisäksi FC Jazz haluaa kiittää tyttötoiminnan monivuotista ja tämän hetkistä päävalmentajaa Siiri Männistöä vuosien varrella tehdystä todella isosta työstä koko seuran tyttötoiminnan kehittämisen eteen. Koko FC Jazzyhteisö haluaakin toivottaa suuresti onnea ja menestystä Siirille kohti seuraavia haasteita opiskeluiden parissa uudella paikkakunnalla nyt tulevana syksynä.


Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen haluaa vielä kiittää Männistöä vuosien varrella tehdystä työstä koko seuran eteen:


-”Siiri on ollut monissa asioissa täysin korvaamaton apu koko seuralle, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Siirillä on ollut todella positiivinen vaikutus hänen ympärillään oleviin pelaajiin, kuin myös toimijoihin. Haluan omasta puolestani vielä kiittää Siiriä ja toivottaa hänelle tsemppiä uusien tuulien ja opiskeluiden pariin. Kuitenkin on hienoa, että Siiri haluaa ajan sallimissa puitteissa edelleen jatkaa meillä hieman pienemmässä roolissa tyttöpuolella aina kun vain on paikkakunnalla. Kiitos Siiri!”