FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!
FC JazzJulkaistu: 18.09.2024 21.02

FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!


Lassi Niemi on kiinnitetty FC Jazzin U14 (2011-synt.) päävalmentajaksi!


FC Jazz on alkanut kartoittaa ja kiinnittää ensi kauden päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille. Sopimusuutisia julkaistaan seuran puolesta aina kesän ja syksyn mittaan.


FC Jazzin U14 (2011-synt.) päävalmentajana marraskuussa aloittaa Lassi Niemi (UEFA C) nykyisen päävalmentajan Vesa Furuholmin (UEFA B) jäädessä 2011-syntyneiden ikäluokasta sivuun ansiokkaan ja työntäyteisen kauden jälkeen. FC Jazz haluaakin kiittää Vesaa tämän kauden osalta siitä isosta työstä, jota hän on päävalmentajana tehnyt seuran 2011-syntyneiden ikäluokan kanssa. Kiitos paljon Vesa!


Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen on isosti kiitollinen Furuholmille siitä panoksesta, jonka hän on seuralle tämän kauden aikana antanut:


-"Vesa on omalla hyvällä vaatimustasollaan johtanut esimerkillisesti toimintaa meidän seurassamme tämänkin ikäluokan osalta. Toiminnasta on ilmennyt ulospäin hyvä meininki, jota Vesa on omalla laadukkaalla osaamisellaan ruokkinut, sekä vienyt eteenpäin yhdessä muun sitoutuneen valmennustiimin ja pelaajien kanssa. Haluan omasta puolestani kiittää Vesaa tämän kauden osalta päävalmentajuuden kantamisesta tässä ikäluokassa. Vesan kaltaisen osaajan näkemyksiä ja panosta päästään mahdollisesti jatkossakin hyödyntämään meidän seurassamme ehkä hieman eri roolissa, sillä kaikki Vesan kaltaiset osaavat Jazzilaiset halutaan jatkossakin pitää meidän seurassamme mukana, niin yhdessä luomassa kuin myös itse kokemassa merkityksellisyyttä. Kiitos Vesa!"


FC Jazzin U14 (2011-synt.) uutena päävalmentajana aloittava Lassi Niemi on myös entuudestaan tuttu henkilö kaikille Jazzilaisille. Niemi on tällä kaudella toiminut myös mm. seuran U17 ikäluokan ja Sami Väkiparran johtamassa valmennustiimissä. UEFA C valmentajatutkinnon lisäksi Niemi on edistynyt koulutusten osalta myös Ekkono-koulutuspolulla ja toiminut jo ennestään 2011-syntyneiden poikien ikäluokan mukana vuosien saatossa.


Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen kokee päävalmentajan vastuun juuri tässä ikävaiheessa olevan luonnollinen kehitysaskel Niemelle päästä jakamaan ja vahvistamaan omaa osaamistaan:


-"Lassi on jo pitkään ollut seuran toiminnassa mukana, kouluttautunut, sekä imenyt tietoa seuran muilta valmentajilta ja myös seuran ulkopuolisiltakin tahoilta. Tämä on loistava mahdollisuus ja myös luonnollinen kehitysaskel Lassille päästä kehittämään ja kehittymään valmentajana. Mahtavaa päästä tukemaan myös Lassin kaltaista innokasta valmentajaa, jolla on jo nyt ilmennyt paljon ideoita, visioita ja ajatuksia tulevaa ajatellen. Tämä on Lassille nyt hieno mahdollisuus päästä näyttämään ja jakamaan omaa osaamistaan. Hienoa että olet mukana Lassi!"


FC Jazz 2011-syntyneet etsii edelleen lisää kilpailullisia pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä päävalmentajaan Lassi Niemeen (puh. 050 3283 597) joukkueeseen liittymisen osalta.