FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!
FC JazzJulkaistu: 27.09.2024 15.37

FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!


Richard Söderlund on kiinnitetty FC Jazzin U13 (2012-synt.) päävalmentajaksi!


FC Jazz on alkanut kartoittaa ja kiinnittää ensi kauden päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille. Sopimusuutisia julkaistaan seuran puolesta aina kesän ja syksyn mittaan.


FC Jazzin U13 (2012-synt.) päävalmentajana marraskuussa aloittaa Richard Söderlund (UEFA C), jolle tulitukea antaa ikäluokan mukana jatkava Aku Nurminen (UEFA C), nykyisen päävalmentajan Risto Puustisen (UEFA A) jäädessä 2012-syntyneiden ikäluokasta sivuun ansiokkaan ja työntäyteisen kauden jälkeen samalla kuitenkin jatkaen myös ensi kaudella FC Jazzin yhteistyöseuran Euran Pallon edustusjoukkueen päävalmentajana. Onnittelut Ristolle ja Euran Pallolle hyvästä valinnasta kyseiseen toimenkuvaan! FC Jazz haluaakin vielä erikseen kiittää Ristoa tämän kauden osalta siitä isosta työstä, jota hän on päävalmentajana tehnyt seuran 2012-syntyneiden ikäluokan kanssa. Kiitos paljon Risto!


Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen on suuresti kiitollinen Puustiselle siitä isosta panoksesta, jonka hän on seuralle ja kyseiselle ikäluokalle tämän kauden osalta antanut:


-"Risto hyppäsi hienosti meidän mukaamme vuodenvaihteen jälkeen silloisen ikäluokan kanssa pitkään toimineen päävalmentajan Dani Österlundin tilalle tämän jäädessä vanhempainvapaalle. Risto on omalla hyvällä vaatimustasollaan johtanut esimerkillisesti toimintaa, josta on ilmennyt ulospäin tekemisen meininki, jota Risto on omalla kokemuksellaan vienyt eteenpäin yhdessä ikäluokan muun sitoutuneen valmennustiimin ja nimenomaan pelaajien kanssa. Haluankin vielä omasta puolestani kiittää Ristoa tämän kauden osalta päävalmentajuuden kantamisesta tässä kyseisessä ikäluokassa. Riston kaltaisen ammattilaisen kokemuksia, näkemyksiä ja panosta kaivataan jatkossakin meidän seurassamme tukemassa valmentajiemme kehittymistä etenkin nuorisovaiheessa, josta onkin hyvällä laadukkaalla toiminnalla noussut lukuisia nuoria pelaajia seuramme edustusjoukkueen harjoitusrinkiin, sekä myös yhteistyöseuran Euran Pallon käyttöön menneen vuoden aikana! Kiitos Risto!


FC Jazzin 2012-syntyneiden (U13) poikien uutena päävalmentajana marraskuussa aloittaa motivoitunut ja kehittymishaluinen Richard Söderlund. Söderlund on toiminut ja toimii tällä kaudella vielä seuran 2012- ja 2013-syntyneiden (U12 & U11) poikien valmennustiimeissä kauden loppuun asti. Tämän lisäksi mieluinen uutinen oli myös toinen jatkosopimus kyseiselle ikäluokalle, kun nimensä paperille laittoi Aku Nurminen, joka on nähnyt kyseisen ikäluokan nousua ja loistavia edesottamuksia muita kansallisen tason huippuseuroja vastaan vuosien saatossa.


Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen jakaa suurta kiitosta Söderlundin antamalle panokselle ja kokonaisvaltaiselle kehittymiselle, sekä lisäksi vielä erikseen mainitsee Aku Nurmisen tärkeän roolin pelaajien tukena nyt ja jatkossakin:


-"Richard on päässyt toimimaan seuran U12 ja U11 ikäluokkien edellisen päävalmentajan Dani Österlundin alaisuudessa hyvän tovin saaden jatkuvasti lisää vastuuta, niin suunnittelun kuin kenttätoiminnan toteutuksenkin osalta. Myös kyseisten ikäluokkien tämän hetkisen päävalmentajan Risto Puustisen mukana Richard on onnistunut, sekä osoittanut olevansa valmis seuraavaan haasteeseen ottaen vastuuvalmennuksen tästäkin seuramme ikäluokasta. Richard on todella pidetty ja osaava valmentaja, niin lasten-, kuin nuortenkin keskuudessa ja näin ollen hän pääsee nyt toteuttamaan itseään päävalmentajana ensi kaudella samalla edeten kohti isompia tavoitteita. Richardin ohella myös Aku on jatkuvasti kehittänyt omaa osaamistaan, sekä nähnyt, kokenut ja vienyt eteenpäin sitä korkeaa vaatimustasoa, mitä vaaditaan myös jatkossakin, kun haluamme tämänkin seuramme ikäluokan osalta ottaa sen seuraavan askeleen eteenpäin ja pysyä edelleen kansallisen tason kehityksessä mukana. Hienoa että olette mukana Richard ja Aku!"

FC Jazz 2012-syntyneet etsii edelleen lisää kilpailullisia pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä päävalmentajaan Richard Söderlundiin (puh. 040 967 5514) joukkueeseen liittymisen osalta.