Santeri Salonen aloitti FC Jazzin toiminnanjohtajana
Julkaistu: 12.10.2020 00.00

Santeri Salonen aloitti FC Jazzin toiminnanjohtajana

Vuoden etsintäprosessi tuli FC Jazzissa päätökseen, kun seura löysi toiminnanjohtajakseen myyntityön omaksi vahvuudekseen kertovan 28-vuotiaan Santeri Salosen.
- Jalkapallo on lähellä sydäntäni. Se, että pääsen kehittämään omalla työpanoksellani FC Jazzin kaltaista perinteistä hienoa seuraa, on tässä kohtaa itselle upea mahdollisuus. Seurassa polku harrastamisesta sinne aikuisten kilpailutoimintaan on monimuotoinen ja paljon asioita linkittyy tuohon väliin. Työkenttä on laaja, mutta odottavaisilla mielin lähden tutustumaan seuran arkeen ja sen taustoihin.

FC Jazzin toiminnanjohtajan paikka on ollut avoinna sen jälkeen, kun Mostafa Modabberian siirtyi valmennuksen pariin pääkaupunkiseudulle. Seura on tarkkaillut ja haastatellut rauhallisesti sopivaa ehdokasta sekä pitänyt alusta alkaen yhtenä vahvana valintatekijänä myynnin osaamista,
- Meillä on urheilupuolella osaamista ja toimistolla arjen pyörittäjä, sekä tapahtumista vastaava henkilö. Tässä kohtaa olemme etsineet alusta alkaen toiminnanjohtajaksi henkilöä, jonka yhtenä vahvuutena on myynnin ja markkinoinnin osaaminen, kertoo Kari Kaivo-oja, joka oli mukana rekrytointiprosessissa.

10-vuotta myynnin parissa työskennellyt Salonen kertoo, että laittaa itsensä täysillä likoon uudessa roolissa ja toteaa olevansa tekemisissään tarkka sekä tavoitteellinen,
- Urheilun ja siihen liittyvän liiketoiminnan tekeminen ei ole lähtökohtaisesti varmasti se helpoin duuni. Seuratoiminta on kuitenkin aina yhdessä tekemistä ja uskon, että alun perehdytyksen jälkeen saamme pallon pyörimään meille suotuisasti ja tehtyä hyviä suorituksia tulevinakin vuosina. Odotan todella mielenkiinnolla, kun pääsen tutustumaan joukkueiden toimintaan ja kuulemaan myös vanhempien tarpeita.