2007-ikäluokasta kuusi pelaajaa Huuhkajaturnaukseen
Julkaistu: 24.07.2021 11.36

2007-ikäluokasta kuusi pelaajaa Huuhkajaturnaukseen

FC Jazzin ja Karhu-Futiksen yhdistelmäjoukkueesta on valittu yhteensä kuusi pelaajaa Huuhkajaturnaukseen ja yksi pelaaja on varalla. Huuhkajaturnaukseen valitut pelaajat ovat Arttu Takala (FC Jazz), Simo Männistö (FC Jazz), Eetu Salmi (FC Jazz), Arttu Furuholm (FC Jazz), Nehir Aydin (Karhu-Futis) ja Aleksi Mäntynen (Karhu-Futis). Varalla turnaukseen on FC Jazzin Otto Wiik.

Seuravalmentaja Dani Österlund kommentoi Huuhkajaturnaukseen valittuja pelaajia.

"Pojille hieno palkinto tehdystä työstä. Hattua pitää nostaa myös heidän kanssaan toimineille kaikille valmentajille, niin lapsiurheiluvaiheessa kuin myös sen jälkeenkin. Vaatimustaso ja päivittäinen arki ovat mahdollistaneet kehityksen, sekä aito välittäminen ja sitoutuminen siihen mitä tehdään tai mihin pyritään vuosien varrella. Viimeisen vajaan vuoden aikana on pyritty ymmärtämään ne realiteetit, joita pelaaminen ja harjoittelu tietyllä tasolla toimimiseen vaatii. Tavoitteena on ollut luoda ympäristöä ja ärsykkeitä aktiivisen jalkapallon pelaamiseen. Olemme painottaneet pelaajille, että heidän pitää olla aina rohkeita ja pyrkiä uskaltaa onnistua. Silloin pelaajilla on mahdollisuus kehittyä ja ulosmitata heidän sen hetkistä tasoaan ja potentiaaliaan, josta tämä lopputulos ja mahdollisuus lopulta juontaa juurensa näiden pelaajien osalta. Tämän palkinnon ja mahdollisuuden he ovat itse ansainneet."

Österlund kommentoi myös pelaajakohtaisesti Huuhkajaturnaukseen valitut pelaajat:

Arttu Takala (FC Jazz)

- Vakiinnuttanut paikkansa myös vuoden vanhempien maalilla. Erityisosaamista löytyy joka osa-alueelta. Urheilullinen, rohkea ja rauhallinen maalivahti, joka on hyvällä matkalla kohti huippuaan.

Simo Männistö (FC Jazz)

- Tehnyt töitä suuren määrän ja saanut itseluottamusta puolustuslinjassa toimimiseen pallollisena ja pallottomana. Sitkeä pala jokaiselle hyökkääjälle. Johtaa esimerkillä ja tekemisellä.

Eetu Salmi (FC Jazz)

- Todella taitava pienissä tiloissa. Elää pallosta aktiivisen pelaamisen ja nopeiden liikkeiden voimin. Hyvä pallorosvo myös keskialueella ja on valmis viimeistelemään itsekin. Ymmärtää joka päivä paremmin yhdessä toimisen koko kollektiivin eteen. Vakio pelaaja myös vuoden vanhemmissa.

Arttu Furuholm (FC Jazz)

- Taitava ja yllättävä vasuri. Parhaimmillaan vastustajan alueella saadessaan jalan vapaaksi viimeistelylle tai murtautumiselle. Pääsee paikoille ja näkee vaihtoehdot, sekä on aina vaarallinen saadessaan pallon.

Nehir Aydin (Karhu-Futis)

- Kehittynyt huimasti kaksinkamppailupelaamisessa ja syötönkatkoissa. Halutessaan aina kentän parhaimmistoa tehden paljon voittavia pelitekoja pallollisena ja pallottomana.

Aleksi Mäntynen (Karhu-Futis)

- Vaikean loukkaantumisjakson jälkeen ottanut isoja askelia eteenpäin. Vauhtiin ja paikoille päästessään viimeistelee varmasti. Tekee töitä isolla säteellä ja esimerkillä koko joukkueen eteen.

Otto Wiik (FC Jazz - varalla)

- Työteliäs linjojen väleissä ja laidalla viihtyvä pelaaja. Nopeat ensiaskeleet mahdollistavat vastustajasta irtoamisen. Näkyvissä aina ollessaan pelin sisällä.