FC Jazz hakee talenttivalmentajaa
Julkaistu: 04.11.2021 09.47

FC Jazz hakee talenttivalmentajaa


OLETKO SINÄ FC JAZZIN UUSI TALENTTIVALMENTAJA? - HAKUAIKA PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 28. MARRASKUUTA

Palloliitto on vuodesta 2014 myöntänyt seuroille talenttivalmennustukea, jonka tavoitteena on seuran lahjakkaimpien pelaajien valmennuksen sekä laadukkaan arjen varmistaminen ja täten pelaajien kehittäminen edustusjoukkueisiin ja kansainvälisille kentille.

Palloliitto on myöntänyt FC Jazzille talenttivalmennustukea vuosille 2022-2023 ja nyt seura hakee tuohon pestiin huippuosaajaa pelaajakehitystiiminsä vahvistukseksi. Etsimme valmentajaa, jonka toimintatavat kohtaavat FC Jazzin arvojen kanssa. Sinulla tulee olla intohimoa jalkapalloa ja valmentamista kohtaan, jolla on kyky johtaa omaa työntekoaan ammattimaisesti, työskennellä tiimissä, halu kehittää itseään ja toimintaympäristöään sekä huippuluokan sisältöosaamista kokonaisvaltaisen pelaajakehityksen toteuttamiseksi. Talenttivalmentajan työ on määräaikainen, 2 vuotta ja alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Minimivaatimus valmentajakoulutuksen osalta on UEFA A-lisenssi.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen + CV:n voi lähettää nykyiselle seuran valmennuspäällikölle Jani Uotiselle (jani.uotinen@fcjazz.com) ja toiminnanjohtaja Santeri Saloselle (santeri.salonen@fcjazz.com). Hakuaika päättyy sunnuntaina sunnuntaina 28.11. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löytyessä.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat asiat:
• Yhteystiedot
• Koulutus
• Valmentaja- ja seuratyökokemus
• Pelaajakokemus
• Kuvaus toimintatavoistasi valmentajana ja seuratyöntekijänä
• Muu opinto- ja työelämätausta
• Palkkatoive päätoimiseen valmennustehtävään

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tiistaisin ja torstaisin klo 10-14 Jani Uotiselta 0405350247