FC Jazz Juniorit ry:n syyskokous 16.12.2020
FC JazzJulkaistu: 16.12.2020 00.00

FC Jazz Juniorit ry:n syyskokous 16.12.2020

FC Jazz juniorit ry:n sääntömääräinen syyskokous valitsi keskiviikkoillan kokouksessaan 16.12.2020 uusia jäseniä hallitukseen. Jazzin uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Kari Kaivo-oja, joka on aikaisemmin toiminut FC Jazz osakeyhtiön puheenjohtajana ja jatkaa tässä roolissa vielä toistaiseksi, oy:n kevään vuosikokoukseen saakka.

"Tämä muutos linkittyy koko FC Jazzin seuratoiminnan uudelleen organisointiin ja käynnissä olevaan strategiatyöhön. Seurassamme aloitti uusi toiminnanjohtaja Santeri Salonen, jonka vastuulla on hallinnollisen ja myynnillisen toiminnan kehittäminen. Joulukuun alussa seuran uutena valmennuspäällikkönä ja edustusjoukkueen päävalmentajana aloitti Jani Uotinen. Tässä kohtaa urheilullinen puoli on nyt Janin vastuulla. Seuraavaksi otamme askelia porilaisen sekä satakuntalaisen jalkapallon kehittämisessä ja viemme toimintaa Palloliiton laatujärjestelmänkin osalta kohti parasta tasoa " kertoo tuleva puheenjohtaja Kaivo-oja. "Uuden strategian painopisteinä on ainakin seuran juniorimäärän kasvattaminen, tyttöfutistoiminnan rakentaminen sekä pelaajapolun ja edustusjoukkueen toiminnan edelleen kehittäminen", Kaivo-oja listaa.

Kokouksessa valittiin lisäksi uusiksi jäseniksi Jukka Palenius, joka toimii seurassa vuonna 2013-syntyneiden lasten joukkueen päävalmentajana. Uudeksi jäseneksi valittiin myös Hanna Pärkö, jolla on pitkä tausta seurassa joukkueenjohtajana. Seuran hallituksessa jatkavat Tuukka Nieminen, Saku Laaksonen, Ville Tuovinen sekä Kaisa Löfgren.

Seuran hallituksesta jäivät pois pitkäaikainen puheenjohtaja Jarkko Westerlund sekä Katariina Lindstedt ja Juha Falck. Seura kiittää heitä ansiokkaasta ja arvokkaasta työstä seuran eteen.