FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!
FC JazzJulkaistu: 16.07.2024 19.58

FC Jazz kiinnittää ensi kauden ja vuoden 2025 päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille!



Ville Männistö 2016- ja Richard Söderlund 2015-syntyneiden poikien päävalmentajiksi!


FC Jazz on alkanut kartoittaa ja kiinnittää ensi kauden päävalmentajiaan seuran juniori-ikäluokille. Sopimusuutisia julkaistaan seuran puolesta aina kesän ja syksyn mittaan.

FC Jazzin 2016-syntyneiden (U9) poikien uutena päävalmentajana marraskuussa aloittaa kokenut ja suuren seurasydämen omaava Ville Männistö (UEFA C). Männistö on toiminut ja toimii tällä kaudella vielä seuran 2015-syntyneiden (U9) poikien päävalmentajana kauden loppuun asti.

Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen on ollut todella tyytyväinen Männistön panokseen lapsiurheiluvaiheessa:

-"Ville on tehnyt meillä todella innostavaa ja laadukasta työtä lasten valmennuksen osalta luoden hyvän ja oppimista tukevan ilmapiirin, niin harjoitus- kuin pelitoiminnassakin. Villen panos myös muuhun seuratoimintaan on ollut korvaamatonta ja hän ansaitsee suuret kiitokset tehdystä merkityksellisestä työstä tämän seuran eteen. Turvallisen, innostavan ja vaativan ilmapiirin luominen onnistuu Villeltä loistavasti, joten on todella hienoa, että saamme yhä jatkossakin nauttia hänen edesottamuksistaan meidän seurassamme."

FC Jazz 2016-syntyneet etsii edelleen lisää innokkaita pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä (petri.mikkelsson@plastipap.fi) joukkueeseen liittymisen osalta.


FC Jazzin 2015-syntyneiden (U10) poikien uutena päävalmentajana marraskuussa aloittaa motivoitunut ja kehittymishaluinen Richard Söderlund (UEFA C). Söderlund on toiminut ja toimii tällä kaudella vielä seuran 2012- ja 2013-syntyneiden (U12 & U11) poikien valmennustiimeissä kauden loppuun asti.

Seuran valmennuspäällikkö Benjamin Tuovinen jakaa suurta kiitosta Söderlundin antamalle panokselle ja kokonaisvaltaiselle kehittymiselle:

-"Richard on päässyt toimimaan seuran U12 ja U11 ikäluokkien edellisen päävalmentajan Dani Österlundin alaisuudessa hyvän tovin saaden jatkuvasti lisää vastuuta, niin suunnittelun kuin kenttätoiminnan toteutuksenkin osalta. Myös kyseisten ikäluokkien nykyisen päävalmentajan Risto Puustisen mukana Richard on onnistunut, sekä osoittanut olevansa valmis seuraavaan haasteeseen ottaen vastuuvalmennuksen meidän 2015-syntyneiden poikien ikäluokasta. Richard on todella pidetty ja osaava valmentaja, niin lasten-, kuin nuortenkin keskuudessa ja näin ollen hän pääsee nyt toteuttamaan itseään päävalmentajana ensi kaudella samalla edeten kohti isompia tavoitteita."

FC Jazz 2015-syntyneet etsii edelleen lisää innokkaita pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä (kalliomaki.katri@gmail.com) joukkueeseen liittymisen osalta.


Sopimusuutisten lisäksi seuran kaikkien juniori-ikäluokkien valmentajat osallistuivat kauden toiseen FC Jazzin valmentajien koulutusiltaan (lauantaina 13.7.), jossa pidettiin seuran sisäistä koulutusta valmennuspäällikkö Benjamin Tuovisen ja uuden toiminnanjohtaja Dani Österlundin toimesta mm. seuran valmennuslinjasta, seuran peli-identiteetistä, harjoitettavuudesta, pelisuorituksesta ja seuran arvojen mukaisista ydinprosesseista.

Valmentajille koulutusillassa teetetyn seuran arvopohjaisen kyselyn mukaan "Jazzilaisuuden" arvot: yhteisöllisyys, positiivisuus ja luotettavuus koettiin seuraavalla tavalla seuran valmentajien toimesta tällä hetkellä:


Yhteisöllisyys: 3,97 p. / 5,00 p. (79,4%)

Positiivisuus: 4,28 p. / 5,00 p. (85,6%)

Luotettavuus: 4,19 p. / 5,00 p. (83,8%)

"Jazzilaisuus" KA: 4,14 p. / 5,00 p. (82,9%)


Seuran toiminnanjohtaja Dani Österlund oli kyselyn pohjalta ilmenneeseen lähtötasoon tyytyväinen, mutta myös parannettavaa toki löytyy:

-"Saimme hyvää palautetta seuran valmentajilta siitä, mitä he ajattelevat meidän seuran strategian pohjalta valituista arvoista, sekä miten nämä arvot ilmenevät tällä hetkellä FC Jazzin ja heidän jokapäiväisessä toiminnassa. Tavoitteenamme tottakai on se, että valmentajat olisivat pääsääntöisesti tyytyväisempiä toimintaan ja se tällä hetkellä täyttyy. Kehityskohteena onkin jatkossa tarkastella yhteisten tapahtumien määrää, kohtaamistapoja ja niiden laatua, sekä erilaisia toimenpiteitä siihen, miten pystyisimme kasvattamaan vielä enemmän yhteisöllisyyttä seurassamme ja lisäämään näin ollen merkityksellisyyttä meille jokaiselle. Kehitystyö on vasta alussa, mutta seuraavia toimenpiteitä ja ratkaisuja on jo tarkasteltu tulevaa varten. Omasta puolestani vielä suuri kiitos kaikille valmentajille ja teidän hienolle panoksellenne koulutusillan osalta!"


Valmennusosaamisen kehittäjä (VOK) -haku:

Seuran valmennusosaamisen kehittäjän (VOK) -haku päätoimiseen työsuhteeseen on lisäksi vielä tällä hetkellä auki (linkki uutiseen ja hakuun alla):

https://juniorit.fcjazz.com/uutiset/140194/fc-jazz-hakee-valmennusosaamisen-kehittajaa-vok-paatoimiseen